Nekter å snakke om sjekketabben

Riise taus etter avsløring. Ville sjekke Norges vakreste kvinner med den samme sms-en.

(Dagbladet.no): - Jeg og John Arne er blitt enige om å si ingen kommentar til dette, sier hans agent Einar Baardsen til Dagbladet.no etter onsdagens reportasje i VG om fotballproffens mislykkede sjekkestrategi.

Det er en kjent sak at landslagsledelsen misliker denne typen mediefokus på spillerne.

- Vi har ingen kommentar til dette, foreløpig, sier landslagsassistent Stig Inge Bjørnebye.

Satset på samme melding

John Arne Riise (24) blir hengt ut for å ha sendt omtrent samme melding til Synnøve Svabø, Pia Tjelta, Farmen-Barbro, Idol-Sandra og et tosifret antall norske kjendisjenter. I meldingen starter han med «god kveld» og forteller hvor vanskelig det var å finne nummeret til den utvalgte jenta, før han fyrer av en voldsom tirade komplimenter. Sms-en avsluttes med en middagsinvitasjon, et kyss og tre x\'er.

Ville ha to modeller på rød løper

- Jeg blir provosert over John Arnes oppførsel. Det er ikke bare dumt og patetisk, men også fryktelig respektløst overfor de øvrige jentene han har sendt sms til, sier Pia Haraldsen til VG.

Cosmopolitan-redaktøren har også mottatt Riises standardkurtise, og oppdaget at hun ikke var den eneste da hun delte meldingene med andre kjendisvenninner.

FULL FART SOM SINGEL: John Arne Riise er blitt observert kjørende opp og ned Grünerløkka i sin nye Ferrari i sommer. Et år etter skilsmissen er han på aktiv jakt etter kjendisdater. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG
FULL FART SOM SINGEL: John Arne Riise er blitt observert kjørende opp og ned Grünerløkka i sin nye Ferrari i sommer. Et år etter skilsmissen er han på aktiv jakt etter kjendisdater. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG Vis mer

- Han sa at han ville at vi skulle bli Norges Posh og Beckham, sier Haraldsen.

Glamour-modell og Robinson-deltaker Lene Alexandra Øien ble spurt om å stille med en modellvenninne for å følge Riise opp en rød løper.

- «For å sjokkere» skrev han. Han var veldig skrytete, det var alltid et eller annet han skulle kjøpe seg, forteller hun til Dagbladet.

Riise har heller ikke nøyd seg med å sjekke opp single kvinner. Petter Stordalens eks-kjæreste Sunniva Myhren fikk tekstmeldingene fra den pågående sunnmøringen, mens hun fortsatt var sammen med hotellprinsen.

<B>TAR SJEKKINGA MED GODT HUMØR: Synnøve Svabø syns hun har havnet i ungt selskap.
<B>FRISTET IKKE KJENDISJENTENE: John Arne Riise fikk ikke napp på alle sms-ene sine.
<B>REGNER SEG SOM SJEKKEOFFER: Pia Haraldsen fant ut at hun og en gjeng kjendisvenninner var på Riises sjekkeliste.
<B>VILLE IKKE LEIE PÅ LØPER: Robinson-Lene takket nei, men så at fotballproffen dukket opp med Idol-Tone, Sandra og Aylar.