Nekter å vise kjønnsorganet i «Fifty Shades»

Utformet en skriftlig kontrakt.

(Dagbladet): Den irske skuespilleren Jamie Dornan (32) har det siste halve året vært svært opptatt med filmatiseringen av det erotiske bokfenomenet «Fifty Shades of Grey». 

Dornan spiller nemlig hovedrollen «Christian Grey» sammen med Dakota Johnson (24), som skal spille rollefiguren «Anastasia Steele».

Til tross for at boka er kjent for sitt eksplisitte innhold, gikk 32-åringen i forkant ut og forsikret seg om at hans edlere deler ikke skulle vises for allmennheten. 

- For ekkelt Ifølge Inquisitr fikk Dornan utformet en skriftlig kontrakt allerede før han takket ja til rollen. Avtalen gikk dermed ut på at produksjonen ikke ville vise penisen hans under filmen. 

- Man ønsker å appellere til et så bredt publikum som mulig, uten at de skal syns at det er for ekkelt. Avtalen som kom på plass sa at seerne ikke ville se mine, um..kjønnsorgan, sier Dornan, ifølge nettstedet.  

De første levende bildene til den kommende filmen ble sluppet i slutten av juni. Seks dager etter at traileren ble sluppet, knuste den alle rekorder, og så langt har «Fifty Shades of Grey»-traileren blitt sett over 34 millioner ganger.  

Var kjæreste med Keira Knightley I filmen, som i bøkene, får publikum møte den noe blyge reporteren Anastasia Steele som utvikler et intimt forhold til den mystiske og dominante forretningsmannen Christian Grey, og premieredatoen er satt til 14. februar neste år.

Den irske skuspilleren er kjent fra TV-serien «Once Upon A Time», og har spilt mindre roller på tv og film. Blant annet spilte han i storfilmen «Marie Antoinette» fra 2006. 

Han er også svært kjent som undertøysmodell for merket Calvin Klein, og har tidligere vært kjæreste med den kjente skuespilleren Keira Knightley.