Nekter å vise kjønnsorganet i «Fifty Shades»

Utformet en skriftlig kontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den irske skuespilleren Jamie Dornan (32) har det siste halve året vært svært opptatt med filmatiseringen av det erotiske bokfenomenet «Fifty Shades of Grey». 

Dornan spiller nemlig hovedrollen «Christian Grey» sammen med Dakota Johnson (24), som skal spille rollefiguren «Anastasia Steele».

Til tross for at boka er kjent for sitt eksplisitte innhold, gikk 32-åringen i forkant ut og forsikret seg om at hans edlere deler ikke skulle vises for allmennheten. 

- For ekkelt Ifølge Inquisitr fikk Dornan utformet en skriftlig kontrakt allerede før han takket ja til rollen. Avtalen gikk dermed ut på at produksjonen ikke ville vise penisen hans under filmen. 

- Man ønsker å appellere til et så bredt publikum som mulig, uten at de skal syns at det er for ekkelt. Avtalen som kom på plass sa at seerne ikke ville se mine, um..kjønnsorgan, sier Dornan, ifølge nettstedet.  

De første levende bildene til den kommende filmen ble sluppet i slutten av juni. Seks dager etter at traileren ble sluppet, knuste den alle rekorder, og så langt har «Fifty Shades of Grey»-traileren blitt sett over 34 millioner ganger.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer