Nekter ærekrenkelse

PlanB-journalist Carlo Feranna står ved sin Aylar-artikkel, og nekter for at den er ærekrenkende.

(Dagbladet.no): - Hvis dette er ærekrenkelser, ler jeg meg i hjel, sier han, som undertegnet artikkelen med navnet Carlo Feranna Takle, men som nå bare bruker navnet Carlo Feranna.

Kjente seg igjen

Som Dagbladet.no skriver hengte Feranna i går ut Aylar Lie gjennom å fortelle om en påstått orgie på et utested i Oslo, i en artikkel publisert i gratismagasinet PlanB. Lie var ikke navngitt i artikkelen, men var likevel såpass grundig beskrevet at hun kjente seg selv igjen, og hun ønsker nå å anmelde gratismagasinet for ærekrenkelser og injurier.

Carlo Feranna står fast ved påstanden om at han bare skrev hva som skjedde. Blir det nødvendig, vil han bevise det med kameraters vitneutsagn.

- Kan bevise

- Jeg ringte tre kamerater mens det pågikk, jeg syntes det tok jævlig av, sier han.

- Aylar Lie sier hun kan bevise at hun var på direktesendt tv på tidspunktet du sier dette pågikk?

- Tv-sendinga varte til omtrent klokka to. Dette skjedde senere på natta. Bandet gikk av scenen ved midnatt, så surra masse folk rundt i backstageområdet ei stund, folk dro hit og dit, og dette skjedde først noen timer senere, hevder Feranna.

Foto: Linda Næsfeldt
Foto: Linda Næsfeldt Vis mer

Dette avviser Aylar Lie. I gårsdagens Dagbladet sa hun at hun tok taxi rett hjem etter å ha vært på tv. I samme avis sa også PlanB-redaktør Duy Dihn at han ikke utelukket at PlanB var blitt lurt av Feranna.

- Har du hørt fra PlanB etter at dere ble kjent med anklagen om ærekrenkelse?

- Vi har hatt kontakt over sms. Helt problemfritt. Vi har et helt fint forhold, sier Feranna.