Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nekter all befatning med mystisk Lana Del Rey-voldtektsscene

Full forvirring.

SIMULERER VOLDTEKT FORAN KAMERA: Lana Del Rey blir holdt nede og simulert voldtatt av regissør Eli Roth i en scenen ingen vet hvor stammer fra. Foto: Stella Pictures
SIMULERER VOLDTEKT FORAN KAMERA: Lana Del Rey blir holdt nede og simulert voldtatt av regissør Eli Roth i en scenen ingen vet hvor stammer fra. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Tidligere denne uka dukket det opp en Youtube-video med en scene hvor regissøren Eli Roth simulerer voldtekt av artisten Lana Del Rey. 

Scenen blir blant annet klippet inn i materiale fra to eksisterende Marilyn Manson-musikkvideoer.

Ingen vil imildertid bekrefte fra hvilken kontekst Lana Del Rey-sekvensen stammer fra. I går rykket Marilyn Mansons talsperson ut og sa at sjokkrockeren ikke har noen befatning med voldtektsscenen.

- Marilyn Manson har verken regissert eller spilt inn dette klippet. Det er heller ikke spilt inn for å være med i en Marilyn Manson-musikkvideo eller for å bli brukt sammen med hans musikk. Det må være en fanvideo som har satt sammen klipp fra Marilyn Mansons musikkvideoer med noen andres Lana Del Rey-opptak, sier Kathryn Frazier til Pitchfork.

Klippet ble lastet opp på Youtube av en bruker kalt Sturmgruppe, som blir satt i forbindelse med Eli Roth. Han har tidligere regissert filmer som «Cabin Fever» og «Hostel».

Det som gjøre forvirringen mer komplett, med tanke på Mansons benektelser, er at Roth fortalte i et intervju med Larry King på CNN i fjor at han hadde laget en video med nettopp Marilyn Manson og Lana Del Rey, som var «så sjuk at den hadde vært låst inne i et hvelv i et år».

DISTANSERER SEG: Marilyn Manson nekter for å ha noe med Lana Del Rey-klippet å gjøre. Foto: Scanpix
DISTANSERER SEG: Marilyn Manson nekter for å ha noe med Lana Del Rey-klippet å gjøre. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling