Nekter all befatning med mystisk Lana Del Rey-voldtektsscene

Full forvirring.

SIMULERER VOLDTEKT FORAN KAMERA: Lana Del Rey blir holdt nede og simulert voldtatt av regissør Eli Roth i en scenen ingen vet hvor stammer fra. Foto: Stella Pictures
SIMULERER VOLDTEKT FORAN KAMERA: Lana Del Rey blir holdt nede og simulert voldtatt av regissør Eli Roth i en scenen ingen vet hvor stammer fra. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere denne uka dukket det opp en Youtube-video med en scene hvor regissøren Eli Roth simulerer voldtekt av artisten Lana Del Rey. 

Scenen blir blant annet klippet inn i materiale fra to eksisterende Marilyn Manson-musikkvideoer.

Ingen vil imildertid bekrefte fra hvilken kontekst Lana Del Rey-sekvensen stammer fra. I går rykket Marilyn Mansons talsperson ut og sa at sjokkrockeren ikke har noen befatning med voldtektsscenen.

- Marilyn Manson har verken regissert eller spilt inn dette klippet. Det er heller ikke spilt inn for å være med i en Marilyn Manson-musikkvideo eller for å bli brukt sammen med hans musikk. Det må være en fanvideo som har satt sammen klipp fra Marilyn Mansons musikkvideoer med noen andres Lana Del Rey-opptak, sier Kathryn Frazier til Pitchfork.

Klippet ble lastet opp på Youtube av en bruker kalt Sturmgruppe, som blir satt i forbindelse med Eli Roth. Han har tidligere regissert filmer som «Cabin Fever» og «Hostel».

Det som gjøre forvirringen mer komplett, med tanke på Mansons benektelser, er at Roth fortalte i et intervju med Larry King på CNN i fjor at han hadde laget en video med nettopp Marilyn Manson og Lana Del Rey, som var «så sjuk at den hadde vært låst inne i et hvelv i et år».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer