Nekter for regissørens anklager

Paul Schrader gikk i strupen på Lindsay Lohan.

MØTTE IKKE OPP: Lindsay Lohan møtte ikke opp til premieren til filmen «The Canyons». Her er et bilde av henne fra filmen. Foto: Stella Pictures
MØTTE IKKE OPP: Lindsay Lohan møtte ikke opp til premieren til filmen «The Canyons». Her er et bilde av henne fra filmen. Foto: Stella PicturesVis mer

Lindsay Lohans film «The Canyons» ble fredag vist på filmfestivalen i Venezia.

Det vakte oppsikt at den skandaleombruste skuespilleren uteble fra festivalen etter at hun først, ifølge filmens regissør Paul Schrader, hadde lovet at hun skulle komme for å kaste glans.

- I dag er jeg fri. I de siste 16 månedene har jeg blitt holdt som gissel av Lindsay Lohan. Hun er en fantastisk skuespiller, og hun burde være her, men oppførselen hennes er ubeskrivelig, raste han under pressekonferansen før filmen startet.

Nå skriver Lohan selv på hjemmesiden sin at hun aldri hadde lovet å dukke opp på den røde løperen i Venezia. Årsaken til at hun ikke dukket opp for å markedsføre filmen, var at hun i stedet ville konsentrere seg om helsen sin.

Lohan har hatt noen tøffe år bak seg med rusmisbruk og problemer med lovens lange arm. I juli ble hun utskrevet fra såkalt rehab og til Oprah Winfrey - som fikk det første intervjuet - medga Lohan at hun fortsatt trenger hjelp med problemene sine.