Nektes å innta scenen

Ringnes-Ronny nektes å spille på Sandnes kulturhus, som mener artisten ikke passer deres profil. - Synd, sier manageren hans.

SKUFFET: Ringnes-Ronny hadde over 150 millioner avspillinger på Spotify i året som gikk. Han får allikevel ikke slippe til på scenen på Sandnes kulturhus. Foto: Ringnes-Ronny.
SKUFFET: Ringnes-Ronny hadde over 150 millioner avspillinger på Spotify i året som gikk. Han får allikevel ikke slippe til på scenen på Sandnes kulturhus. Foto: Ringnes-Ronny. Vis mer
Publisert

Det nye året vil by på etterlengtede konsertopplevelser for mange, men folk i Sandnes som måtte ønske å se Ringnes-Ronny live, må nok smøre seg med tålmodighet.

Kulturhuset i byen nekter nemlig å la artisten slippe til på scenen.

- Vi synes det er rart. Vi har flere tusen aktive lyttere i Sandnes, sier artistens manager Peder Benjamin Hagen til Dagbladet.

- Passer ikke profilen

Kulturhuset i byen åpner en ny scene til høsten, der den yngre befolkningen er i målgruppa. De har imidlertid sett for seg litt andre artister enn Ringnes-Ronny, sier Elisabeth Dahl, som er sjef for kulturhuset i byen.

- Dette med kunstnerisk kvalitet er jo på mange måter et subjektivt felt, og vi har nok sett for oss artister som har andre typer uttrykk, sier hun.

Dahl forteller at kulturhuset har et helhetlig program med scener for blant annet opera og dans, kunstgalleri og kino.

- Ringnes-Ronnys kunstneriske profil vil være vanskelig å sette inn i den typen sammenheng, og profilen er nok en annen enn det vi ønsker, sier hun.

- Representerer mannen i gata

Ringnes-Ronny er en svært populær artist i Skandinavia, med over 150 millioner avspillinger på Spotify i 2020. Turneen til høsten skjer i forbindelse med debutalbumet, som slippes i januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer