Adele-reporter:

Nektes intervju etter tabbe

Australias eneste mulighet til å intervjue den britiske popstjernen glapp etter reporteren overså en e-post.

TABBE: Den australske reporteren innrømmet overfor Adele at han ikke hadde hørt «30», etter å ha fløyet fra Australia til England for å intervjue henne. Her avbildet med sportsagent Rich Paul i oktober. Foto: Allen J Schaben / Los Angeles Times / NTB.
TABBE: Den australske reporteren innrømmet overfor Adele at han ikke hadde hørt «30», etter å ha fløyet fra Australia til England for å intervjue henne. Her avbildet med sportsagent Rich Paul i oktober. Foto: Allen J Schaben / Los Angeles Times / NTB. Vis mer
Publisert

Australske Channel Seven hadde eksklusive rettigheter til å intervjue Adele, etter hun på fredag slapp sitt nye album, «30».

Reporter Matt Doran og et kamerateam fløy til London for anledningen, men innrømmet mot slutten av samtalen at han ikke hadde hørt det nye albumet hennes.

I ettertid avlyste Sony avtalen, skriver The Guardian.

Overså e-post

Intervjuet var en del av en Adele-pressepakke som kostet kanalen én million australske dollar ifølge The Daily Telegraph.

Med i pakken var også eksklusive rettigheter til å vise opptak fra Oprah Winfreys «One Night Only»-sending.

RYKER: Det var Odd Magnus Williamson som røk ut av den første episoden av «Norges nye megahit». Video: TV2 Vis mer

Reporter Matt Doran hadde på forhånd fått tilsendt albumet på e-post. Han hevder selv å ha oversett e-posten.

Doran hevdet til avisa The Australian at han ikke mente å ignorere e-posten, og at den i ettertid har blitt den «viktigste e-posten jeg noensinne har oversett».

Han opplyser om at Adele ikke avbrøt intervjuet, men at de tvert imot pratet noen minutter over den avtalte tiden.

Intervjuet, som Sony nekter å publisere, handlet ifølge Doran hovedsakelig om musikken hennes.

Klagestorm

Til The Australian nekter også Matt Doran for ryktene om at han ble formelt suspendert fra TV-kanalen etter tabben.

Han sa til den australske avisa at fraværet fra helgens morgenprogram skyldtes han hadde fri. Under siste sending beklaget programlederen til Adele.

Under en tweet der reporteren ser for seg at intervjuet kommer til å bli «pretty special» skriver brukere at oppførselen var «skammelig».

Ufiltrert

«30» er Adeles fjerde album, og imponerte Dagbladets anmelder, Torgrim Øyre. Han trekker fram ufiltrert «sjelegransking, selvransakelse og emosjonell dyneløfting» som noen av albumets mange positive sider, og triller en femmer på terningen.

Resten av verden går også god for 33-åringens siste utgivelse. Pitchfork gir albumet 8,2/10, og mener det er «utrolig rørende»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer