Neos neste motstander?

Jet Li vil ikke, men hva med Francoise Yip som Keanu Reeves kvinnelige motstander i «The Matrix2»?

Opptaktene til «The Matrix 2» er i full gang, og den intensive treningsperioden starter i mars. Men ennå er ikke alle hovedrollene besatt.

Det har gått mange spekulasjoner rundt hvem som skal spille Neos (Keanu Reeves) motstander.

Koreografen Yuen Woo-Ping, som også har gjort koreografien til «Snikende Tiger, Skjult Drage», avkrefter nå at Jet Li har vært i forhandlinger om oppfølgerens skurkerolle. Han forteller også at Michelle Yeoh, sist sett i «Snikende Tiger, Skjult Drage» skal ha takket nei til en rolle, og at Keanu Reeves ikke brakk anklen under en treningsøkt. Dessuten mener han vi har noe å glede oss til:

- Film nummer én er kun en oppvarming. I oppfølgeren begynner alvoret, sier Yuen Woo-Ping til Oriental Daily.

Skurk

Hvem skal så spille den kung fu-slåssende skurken som skal være en verdig motstander til The One? Nå har rykteflommen på Internett sirklet seg rundt ett navn: Francoise Yip.

Hun er i faktiske forhandlinger med produsentene av «The Matrix 2» om rollen som skurk, skriver Coming Attractions.

Francoise Yip har tidligere spilt i Jackie Chan-filmen «Rumble in the Bronx» og «Romeo Must Die.» Dette er derimot ikke offisielle rykter, men Dagbladet.no følger med for deg.

Det eneste som er offisielt foreløpig er at både Reeves, Carrie-Anne Moss og Laurence Fishburn dukker opp igjen i film nummer to. Ny på lista er Jada PInkett som Niobi.

Følg også med på den offisielle Matrix-hjemmesiden.

<B>Francoise Yip kan bli "Matrix" kvinnelige skurk.