Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nerd kjeder Frasier

Bill Gates skal spille i Frasiers 200. episode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvilken tv-serie er morsomst? Diskutér! Bill Gates, som fremdeles er verdens rikeste mann, skal spille i en episode av den amerikanske komiserien «Frasier» om radiopsykiateren Frasier Crane.

Microsoftgründeren og mangemilliardæren skal spille seg selv i en timeslang spesialepisode der han svarer på lytternes spørsmål i Frasiers studio.

Men Gates klarer ikke la være å snakke om sine Microsoft-produkter, og begynner etter hvert å kjede Frasier, melder BBC.

Serien om Frasier har gått i ni sesonger og har vunnet 27 Emmy-priser. Muligens blir det flere når Emmy-showet holdes 4. november. Frasier selv, Kelsey Grammer, er selv tv-verdenens best betalte skuespiller, ifølge BBC.

Tidligere har serien hatt gjesteopptredener av Jodie Foster, Gillian Anderson, Billy Crystal og tennisspilleren John McEnroe. Episoden der Bill Gates deltar sendes i USA 13. november.

Døde i terrorangrep

«Frasier»s skaper David Angell var ett av ofrene i terrorangrepene 11. september i år. Kolleger har uttalt at han var en av de skarpeste hjernene som har skrevet komedie for tv.

- Fingeravtrykkene hans er på alle de morsomste øyeblikkene i «Cheers» og «Frasier», skrev de i en hyllest.

Innspillingen av «Frasier» ble utsatt da nyheten kom, men er nå igang igjen. Serien skal ifølge BBC i første omgang fortsette fram til 2004.

Hele Norges coronakart