Nerdenes hevn

De har produsert plater for Justin Timberlake, Beyonce og Britney Spears og dominert hitlister verden over. Denne gangen har gutta i N*E*R*D gjort alt selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET ER ONSDAG kveld i februar. Nesten hele England sitter og følger Brit Awards på tv. Utenfor konsertlokalet Hammersmith Apollo i London bryr en horde seg fint lite om hvem som har fått prisene. Det nærmer seg midnatt når en svart bil passerer. En ung gutt kaster seg foran bilen som bråbremser. Ei ung jente begynner å grine. I løpet av sekunder er bilen omringet av fans. Bak de sotede vinduene kan man skimte Pharrell Williams. På vei til fest.

NOEN UKER TIDLIGERE tar Pharrell og N*E*R*D-kompis Chad Hugo imot FREDAG på et trendy hotell i London. Trøtte etter å ha brukt natta på Chanels motevisning og påfølgende fest med modellene i Paris. Med hver sin tallerken grilla kyllingvinger ønsker de velkommen. For å snakke om N*E*R*Ds nye album.

- Det blir bare utrolig. Vi har laget vår musikk. Mange prøver å kategorisere oss. Det er vanskelig, men det er denne musikken vi liker, sier Chad Hugo.

Pharrell, med armyjakke og hette over hodet, kommer inn i rommet. Trøtt. Med et gullkjede som kan ta pusten fra de fleste. Han starter med å snakke «off the record» om nattas begivenheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.