- Nerdenes hevn

Kings of Convenience tilbrakte kvelden med sexsymbolet Sabrina.

Kings of Convenience har massevis av fans i Italia - også av den celebre sorten. På sitt siste besøk ble de til og med invitert hjem til åttitallsstjerna Sabrina, blant annet kjent for hiten «Boys (Summertime Love)».

Det noe merkelige møtet kom i stand etter Eirik Glambek Bøe hadde stått fram i et intervju med den italiensk avisa La Republica, og fortalt om sin ungdomsforelskelse i sexbomba.

Sabrina fikk senere lest intervjuet, og inviterte dermed de to gutta til huset sitt utenfor Venezia.

- Det var nerdenes hevn, sa en jublende Eirik til Bergens Tidende kort tid etter at møtet hadde funnet sted.

- Helt lik

Sammen med sofakompis Erlend Øye har Eirik hatt et knallhardt program etter slippet av «Riot on an empty street», og nå har de innvilget seg tre uker ferie i Bergen før konsertrekken fortsetter.

- Sabrina var nydelig. Hun så akkurat ut som hun gjorde på 80-tallet, sier en søvndrukken Eirik Glambek Bøe på telefon til Dagbladet.no.

Eirik og Erlend hadde fått beskjed om å møte opp på en parkeringsplass, der de skulle bli hentet av Sabrinas kjæreste. Og gutta var temmelig nervøse mens de stod der og ventet, forteller Eirik. Hva om dama var skvatt gal?

- I stedet var hun kjempesøt, sjenert og hyggelig. Dessuten ble hun veldig varm i trøya etter at hun hadde fått litt å drikke. Hun hadde jo truffet alle de store popstjernene på 80-tallet, og hadde litt av hvert å fortelle.

Spilte sammen

En av historiene handlet om Samantha Fox, som Sabrina ikke hadde mye pent å si om. For eksempel mente hun at den tidligere rivalinnen er kortvokst, og ikke spesielt flink til å synge.

- Sabrina hadde derimot en kjempestemme. Vi satt ved bassengkanten og sang sammen. Og alt sammen ble tatt opp på minidisc.

- Så et samarbeid mellom Kings of Convenience og Sabrina blir b-side på neste single?

- Ha ha. Nei, de låtene kommer til å forbli en godt bevart hemmelighet.

SEXSYMBOL: Ved siden av Samantha Fox prydet Sabrina flest tenåringsbladers forsider på 80-tallet.
HÅH HÅH: Den flinke bergensduoen fikk møte et av sine tenåringsidoler.