Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nervepirrende

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En gal militærkar har stjålet et atomstridshode og planlegger å gjøre mindre snille ting med det. Som utvalgt elitesoldat skal du med bl.a. helikoptre og tanks, stoppe ham.

«Nuclear Strike» er en førstepersons kampsimulator, det vil si at du kun styrer et av kjøretøyene om gangen, og for det meste av tida skyter andre krigskjøretøy i stykker. Det er gøy - og litt spenning i hverdagen er ikke å forakte. Men dette spillet er til tider litt for nervepirrende - hvert oppdrag er ganske langt (over en time), og skulle du være så uheldig å stryke med på slutten av oppdraget må du begynne helt på nytt. En hel time i vasken! En time der du kunne gjort noe annet og mer matnyttig, som lekser, husarbeid eller tatt en tur med bikkja. Det burde absolutt vært mulig å lagre oftere.

Alt i alt et bra spill som krever mye av maskinen. Vi testet på en Pentium 133 med 32 MB RAM og 8xCD-ROM. Det gikk helt greit, men er PC'en din noe særlig tregere enn det bør du glemme dette spillet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!