Nese for trøbbel

Robert Downey jr. ble igjen kasta på glattcelle da politiet fant kokain og amfetamin på hotellrommet til skuespilleren.

Tre måneder etter at skuespilleren ble løslatt fra fengsel, er han nok en gang i trøbbel. Lørdag kveld rykket politiet ut etter et anonymt tips.

På hotellrommet i Palm Springs fant de Robert Downey jr. (35) alene, ruset og med kokain og metamfetamin i små mengder. Etter en natt i fengsel, ble han løslatt på morgenkvisten mot kausjon på 140 000 kroner. Han er siktet for narkobruk og narkotika-besittelse til eget bruk, og må trolig møte i retten 27. desember, melder CNN.

35-åringen har for tida en rolle i Ally McBeal, og skulle spille Hamlet på scenen fra januar. Han ble nominert til Oscar for rollen som Chaplin i 1993, men har et langt rulleblad.

I 1996 ble han arrestert tre ganger - én gang viste urinprøven spor av morfin, heroin, marihuana, valium og kokain. I juni 1999 fikk han en treårsdom for å ha nektet å la seg narkoteste mens han var ute på prøve.

I august slapp han ut fordi dommeren hadde begått feil under rettssaken. Siden da har han deltatt på et oppfølgingsprogram for narkotika-misbrukere.

TATT MED NARKO: Robert Downey jr.