Neste «Bond»-film kunne vært innspilt i Norge

Nå flyttes «Norge» til Østerrike.

DRAR TIL «NORGE»? Innspillingen av neste James Bond-film med Daniel Craig i hovedrollen er snart i gang. Det kunne foregått i Norge, men ser nå ut til å i stedet finne sted i Østerrike. Foto: MGM
DRAR TIL «NORGE»? Innspillingen av neste James Bond-film med Daniel Craig i hovedrollen er snart i gang. Det kunne foregått i Norge, men ser nå ut til å i stedet finne sted i Østerrike. Foto: MGM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Bond-skaperne i EON Productions har etter det Filter kjenner til vurdert å spille inn kommende «Bond 24» flere steder i Norge, inkludert Svalbard og på Vestlandet.

På grunn av mangelen på en incentivordning her til lands har Bond-teamet i stedet vendt snuten mot Østerrike. De kan lokke med en slik ordning, som gir skattelette for utenlandske filmproduksjoner.

Innspillingen av «Bond 24» blir etter alt å dømme lagt til den lille fjellandsbyen Obertilliach i Øst-Tyrol. Bygda med drøyt 700 innbyggere kunne like gjerne blitt spilt inn i en norsk bygd.

- Stort filmprosjekt Overfor østerriksk presse holder ordfører Matthias Scherer kortene tett til brystet. Han svarer følgende på spørsmål om en kommende «Bond 24»-innspilling overfor avisa Tirol-ORF.

- James Bond? Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte noe. Det vil være snakk om et stort filmprosjekt, men eksakt hvilket kan jeg ikke fortelle i skrivende stund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer