Nesten kjendisfri sone

I kveld var det klart for John Carews mye omtalte kjendisfest. Men fotballstjerna raget høyere mot himmelen enn stemningen da vi forlot festen.

Noen få kjendiser var å se, men vi kan ikke si det var A-laget. Den mest kjente vi så var hovedpersonen sjøl. John Carew er hjemme etter suksess i spansk fotball, og starter ferien med årets mest omtalte fest.

- Ja, det er en bra start i kveld. Det er deilig å starte ferien med en fest som denne her, sier Carew i solbriller og hatt til Dagbladet.no.

Men foreløpig er det pliktene som vert og festens frontmann som gjelder.

- Jeg skal ha det gøy i kveld, men foreløpig må jeg hilse på gjestene våre i kveld. Være litt høflig.

Såpestjerner

En av dem Carew må hilse på er såpestjerna og popslaktofferet Christian Strand. Han er her i kveld fordi managementet hans arrangerer festen. Dessuten svikter Strand aldri pressen på jakt etter kjendisene.

- Det er masse god mat her, og et knippe kjente mennesker, forteller kjendisen fra Hotel Cæsar.

Og Strand gleder seg til maten. Litt lenger borte står en kjempepaella og surrer, og han sender noen lange blikk mot den spanske nasjonalretten.

DATE MED LILLEBROR: Hedda Kise måtte bare se hva denne festen var for noe. Hun hadde med lillebroren som date.
Foto: TORE SANDBERG
DATE MED LILLEBROR: Hedda Kise måtte bare se hva denne festen var for noe. Hun hadde med lillebroren som date. Foto: TORE SANDBERG Vis mer

- Jeg har vært mye i Spania. Hver påske dro vi dit på treningsleir, og jeg har spist mye bacalao og paella og sånt. Får håpe det blir litt av det i kveld.

Appelsinballonger

Det blir det sikker anledning til. For kveldens tema er Spania. I trærne henger hundrevis av små orange ballonger, i et forsøk på å gjøre utestedet Oslo-stedet Odeon til en appelsinlund. På bordene er det, selvfølgelig, hvit og rødrutede duker med et spansk flagg plantet i midten.

Rundt oss svirrer gjestene og kulhetsfaktoren er høy. Noen er mer pynta enn andre, og av og til ser vi et spanskinspirert antrekk.

Litt lenger borte står historiker og muskelbunt Nils Johan Ringdal og koser seg. Robinson-Elisa skimter vi på vei inn en liten tur. Men ellers er det dårlig med kjente fjes. Blir det en kjendisfest uten kjendiser?

Se å bli sett

Men kvelden er ennå ung. John Carew anslår at det kun har kommet rundt 10 prosent av gjestene. Så står Tv2s Hedda Kise i inngangen. Kveldens kavaler er lillebror Magnus, og sammen blir de foreviget.

- Jeg er veldig nysgjerrig på hva dette er for noe. Jeg har hatt invitasjonen liggende i skuffen lenge. Så begynte dere i Dagbladet å skrive om festen, og da måtte jeg bare se hva dette er for noe, sier en smilende Kise til Dagbladet.no.

Så tar hun lillebror i armen og starter på rundturen for å se å bli sett. For er det ikke dette handler om da?

Les mer fra festen i morgendagens Dagbladet.

SPANSK AFTEN: John Carew og en kjempepaella. I kveld er det kjendisfest med spansk tema.Foto: TORE SANDBERG
DATE MED LILLEBROR: Hedda Kise måtte bare se hva denne festen var for noe. Hun hadde med lillebroren som date. Foto: TORE SANDBERG
SÅPESTJERNA: Christian Strand svikter aldri fotografer på kjendisjakt. Her sammen med en venninne.Foto: TORE SANDBERG