Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nesten klart for utro-tv

Alt tyder på at Temptation Island kommer på norske skjermer om kort tid. TVNorge bestemmer seg i løpet av denne uka. - Jeg ble veldig positivt overrasket over programmet, sier informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth i TVNorge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag holdt svenske Kanal 5 pressekonferanse på restauranten Koh Pangan i Stockholm, der de snakket om storsatsningen «Temptation Island». Innspillingen av serien begynte i august på øya Roatan utenfor Honduras.

Fire par og 26 single skjønnheter tilbrakte tolv dager på øya. Målet for de 26 single var å friste parene til å gå fra hverandre.

Positivt overrasket

Målet for parene var å motstå fristelsene. Det deltar ett par fra henholdsvis Norge, Sverige og Danmark, og ett norsk-svensk par. Det er ikke kommet ut informasjon om hvor mange av de 26 single som er norske, men rent matematisk kan man gjette seg fram til at det sikkert er rundt åtte.

Før pressekonferansen ba Dagbladet.no kulturreporter Mats Pettersson fra den svenske avisa Expressen om å stille spørsmål om TVNorge kom til å vise serien.

- Vi skal ta en beslutning i løpet av nær framtid, fortalte TVNorges informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth.

- Betyr det at dere bestemmer dere i løpet av denne uka?

- Ja.

- Hvorfor har dere ventet så lenge?

- Vi måtte finne ut om Norge var klare for slik tv.

Gjelseth fortalte at han har sett mange av avsnittene fra den skandinaviske produksjonen.

- Jeg ble veldig positivt overrasket, sier han.

«Skal sendes på TVN»

TVNorge har allerede vist den amerikanske versjonen av Temptation Island. Det er ingenting som tyder på at TVNorge, som sliter fælt med bankkontoen sin for tida, kommer til å si nei til utroskaps-programmet.

Kanalen produserer programmet i samarbeid med svensk Kanal 5 og TvDanmark. Kanal 5 er overbevist om at TVNorge kommer til å sende Temptation Island. På deres pressesider står det at programmet «kommer att sändas på Kanal 5 och dess två systerkanaler TVNorge och TV Danmark».

Programledere i serien er svenske Pontus Gårdinger og danske Pernille Aalund. Temptation Island begynner på svensk tv 28. januar.

PS! Ifølge pressesidene gifter ett av parene seg i slutten av serien. Mye tyder på at det var det norsk-svenske paret Geir Bratland og Sara Unger.

MODELL: 23 år gamle Per Nordberg er modell. Han er svensk, spiller i band, og har studert økonomi på Handelshøgskolen.
PROGRAMLEDERNE: Pontus Gårdinger og danske Pernille Aalund skal guide seerne på fristelsenes øy.
SVENSKE FRISTERINNER: Disse svenske jentene skal splitte parene. Fra venstre Veronica Eriksson, Sara Berglund, Ewa Knutsson, Daniella Vesterlund. Sittende foran er Cathrine Wennerberg.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!