NARKODRAMA: Andre sesong av «Narcos» følger jakten på Pablo Escobar. Snart kommer sesong tre og fire. Video: Netflix Vis mer

Vis mer

Netflix bekrefter to nye sesonger av «Narcos»

Gladnyheter for alle som har slukt andre sesong.

Netflix bekrefter i en pressemelding at deres originalserie «Narcos» blir å se i både en tredje og en fjerde sesong.

Andre sesong av serien, basert på livet til den colombianske narkobaronen Pablo Escobar, ble sluppet på strømmetjenesten før helga.

Netflic melder også at teamet bak serien får fornyet tillit: José Padhila og Eric Newman fortsetter som executive producers på de neste sesongene.

Uten å avsløre nøyaktig hvor langt i Escobars liv og levnet andre sesong av «Narcos» dekker, har serieskaperne tidligere antydet at historien i serien kan fortsette forbi narkobaronens død.

– Serien handler ikke om Pablo. Han er mannen som gjorde kokainhandel til en stor industri. Han er en slags grunnlegger av bransjen, men serien handler om kokain. Den handler om narkolangere som selger kokain, har produsent Padhila nylig uttalt til Deadline Hollywood.

Mandag kunne Dagbladet fortelle at et klipp fra Dagsrevyen dukker opp i serien, etter at rikskringkasteren solgte et klipp der nyhetsanker Einar Slyngstad omtaler Escobar i 1992.

Dagbladets anmelder ga andre sesong av serien en femmer på terningen.