Netflix bryter alle bånd med Kevin Spacey

- Netflix vil ikke være involvert i fremtidig produksjon av «House of Cards» som inkluderer Kevin Spacey, heter det i en uttalelse fra strømmegiganten.

SLUTT: Netflix vil ikke jobbe mer med overgrepsanklagede Kevin Spacey, og bryter alle bånd med umiddelbar virkning. Foto AFP PHOTO / Nicholas Kamm / NTB scanpix
SLUTT: Netflix vil ikke jobbe mer med overgrepsanklagede Kevin Spacey, og bryter alle bånd med umiddelbar virkning. Foto AFP PHOTO / Nicholas Kamm / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Britisk politi etterforsker skuespilleren Kevin Spacey for et påstått seksuelt overgrep i 2008. Nå bryter Netflix helt med 58-åringen.

Politiet har ikke identifisert Spacey ved navn, men sier avdelingen for seksualforbrytelser etterforsker saken etter at den havnet hos politiet for to dager siden.

En rekke britiske medier melder at Hollywood-stjernen er gjenstand for denne etterforskningen i Storbritannia. Ifølge The Sun kommer den nye overgrepsanklagen fra en mann som var tidlig i 20-årene i 2008.

Politiet i London har kommet med en pressemelding der det heter at de etterforsker et overgrep i 2008 i Lambeth sør i byen. Politiet påpeker selv at de ikke identifiserer enkeltpersoner som etterforskes. På spørsmål om etterforskningen rettes mot Spacey, ba talsmannen om detaljer om hendelsen og sendte deretter pressemeldingen.

Anthony Rapp

«House of Cards»-stjernen Kevin Spacey jobbet som kunstnerisk leder ved teateret Old Vic i London i elleve år fram til 2015.

Skuespilleren Anthony Rapp, som for tiden er aktuell i TV-serien «Star Trek: Discovery», anklaget for en uke siden Spacey for seksuelle tilnærmelser i 1986. Da var Spacey 26 år og Rapp 14 år. Spacey har beklaget hendelsen, men sier at han ikke husker den angivelige episoden for over 30 år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer