Netflix gjør det lettere å finne filmer og tv-serier

Lanserer nytt søk.

FORESLÅR: Om du søker på spesifikke personer eller titler på Netflix, er sjansen stor for at du ikke finner det du er ute etter. Med Netflix' nye søk skal det imidlertid dukke opp bedre alternativ når du søker. Foto: Skjermdump
FORESLÅR: Om du søker på spesifikke personer eller titler på Netflix, er sjansen stor for at du ikke finner det du er ute etter. Med Netflix' nye søk skal det imidlertid dukke opp bedre alternativ når du søker. Foto: Skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Vi har alle vært der, godt plassert i sofaen, lysten på å se noe bra på tv - bare usikker på hva det faktisk skal være.

Mens dét før i tiden innebar ørkesløs zapping mellom kanalene på tv-en, har de moderne strømmetjenestene ikke bare tatt beslag på mer og mer av tidsbruken vår, men også en god del av frustrasjonene.

Ettersom film og tv-bransjen ennå ikke har klart å lage et system som innebærer at én strømmetjeneste kan ha absolutt alle filmer og tv-serier som noen gang er laget i sin portefølje, innebærer jakten på noe å se gjerne mange forgjeves søk.

Nytt søk Det tar Netflix nå konsekvensen av, ved å rulle ut et nytt søk som skal gi brukeren bedre forslag til noe å se. Det er ofte en god idé hvis du søker etter noe som ikke finnes i Netflix-biblioteket.

I den nye søkeopplevelsen, som allerede er live på web-versjonen av tjenesten, vil du kunne se søkeresultater i form av coverbilder.

- Når du begynner å skrive inn søket ditt, vil potensielle treff på tv-programmer og filmer dukke opp i oversikten. Den nye stilen gjør det lettere for brukeren å scanne resultatene, og vil, kombinert med evighetsscroll, oppleves som en intuitiv måte å utforske Netflix-katalogen, skriver Netflix-sjef for produktinnovasjon, Roelof van Zwol, på tjenestens blogg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer