Stranger Things sesong 3

Netflix hintet om «Stranger Things»-rolle for Henrik Holm. Nå må de skuffe fansen

«Skam»-fansen gikk bananas i sosiale medier.

NESTE STEG: Henrik Holm (til venstre) fikk internasjonal oppmerksomhet for rollen som Even i NRK-suksessen «Skam». Hans byrå har ikke lagt skjul på at de har store planer for 22-åringen. Her sammen med motspiller Tarjei Sandvik Moe under Gullruten 2017. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
NESTE STEG: Henrik Holm (til venstre) fikk internasjonal oppmerksomhet for rollen som Even i NRK-suksessen «Skam». Hans byrå har ikke lagt skjul på at de har store planer for 22-åringen. Her sammen med motspiller Tarjei Sandvik Moe under Gullruten 2017. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da «Skam»-stjerna Henrik Holm (22) signerte kontrakt med det danske byrået Panorama Agency, la ikke byråleder Lene Seested skjul på at de hadde store planer for den unge nordmannen.

I går så det ut til at Holm hadde fått en fot innenfor hos storfisken Netflix.

Strømmetjenestens nordiske Twitter-konto skapte i alle fall spekulasjoner etter at de i går retweetet to bilder som antyder at nordmannen vil bli å se i TV-serien «Stranger Things».

Netflix Nordic kom også med følgende oppfordring, akkompagnert av et smilefjes: «Følg med».

På det ene bildet sitter Holm foran et grønt lerret - en såkalt «green screen» - i det som ser ut til å være en innspilling-setting. Kvinnen ved siden av er den danske skuespilleren Linnea Berthelsen (23), som har rollen som Kali/Eight i den nyeste sesongen av «Stranger Things», som nylig hadde premiere.

Fansen jublet

Twitter-oppdateringa fikk «Skam»-fans til å gå bananas i kommentarfeltet, med kommentarer som «HERREGUD», «Jeg friker ut akkurat nå» og «Jeg gråter».

En Twitter-bruker var litt mer avventende, og kom med følgende beskjed til Netflix:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer