Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«The Eggplant Emoji»

Netflix kjøper komedie om en avskåret penis

Full budkrig om å kapre «peniskomedie».

SVART HUMOR: Den nye oppsiktsvekkende komedien blir produsert av blant andre skuespiller og regissør Ben Stiller.  Foto: REUTERS/Dylan Martinez.
SVART HUMOR: Den nye oppsiktsvekkende komedien blir produsert av blant andre skuespiller og regissør Ben Stiller.  Foto: REUTERS/Dylan Martinez. Vis mer

(Dagbladet): I går kveld ble det kjent at strømmetjenesten Netflix har sikret seg en ny komedieserie med navn «The Eggplant Emoji».

Serien, som enda er under innspilling, er skapt av Kevin Burrows og Matt Mider. Det melder The Hollywood Reporter.

Burrows og Mider har også tidligere jobbet sammen med animasjonsserien «Gentlemen lobsters», som hadde premiere i 2015.

Det som hittil har blitt forklart er at «The Eggplant Emoji» vil handle om en ung kompisgjeng som er på campingferie sammen. Ved et uhell skjærer den ene gutten av seg penisen, og guttegjengen gjør alt de kan for å ta godt vare på den løse kroppsdelen.

Fokus på vennskap

Den nye «peniskomedien» vil bli produsert av blant andre skuespiller Ben Stiller gjennom Red Hour Films, som er Stillers eget produksjonsselskap.

Tanken bak komedien var å skape en serie med fokus på vennskap, supplert med oppsiktsvekkende situasjoner og ungdommelig språk. Det skriver The Hollywood Reporter.

Flere nye serier

Ifølge nettstedet Cheetsheet, er det langt ifra bare denne serien som blir ny på Netflix dette året.

Strømmetjenestens store satsning for 2017 er nemlig å lansere en rekke nye komedie- og dramaserier, i tillegg til å bringe tilbake suksessklassikere som «Orange Is The New Black» og «House Of Cards»

Serie om spiseforstyrrelser

En av de nye satsningene til Netflix er serien «To the bone», som handler om en jentes kamp mot spiseforstyrrelser. Dette er en selvbiografisk historie, og det er den amerikanske skuespilleren Lily Collins skal spille hovedrollen.

Collins er best kjent for sine roller i filmene «The Blind side», «Abduction», «Lille speil på veggen der» og «The Mortal Instruments: City of Bones».

- Skal gjøre de røde statene rosa igjen

En annen serie som våkner til liv igjen i 2017 er «Queer Eye for the Straight Guy», som i den norske versjonen het «Homsepatruljen».

I Norge ble serien sendt på TV3 fra 2004 til 2012, og patruljen bestod av John Ødegård Jensen, Adam A. Schjølberg, Jan Soløy, Halvor Bakke og Birger Løkeng.

Serien går hovedsakelig ut på at fem utpregede homofile menn staser opp heterofile menn med både klesstil, livsstil og utseende.

– I en tid der Amerika er delt, og fremtiden er uviss, skal fem modige menn føre oss sammen med latter, hjertelag og akkurat rette mengden fuktighetskrem, sier produksjonsselskapet til programmet i en nylig uttalelse, ifølge Entertainment Weekly.

- Med en ny «Fab Five» og seriens tøffese oppdrag hittil, flytter Homsepatruljen fra Big Apple for å gjøre de røde statene rosa igjen, sier produksjonsselskapet.

KLINER TIL: OL-bryter Fritz Aanes får gjennomgå når homsepatruljen skal si farvel. Video: TV 3 Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling