Netflix mister barneinnhold

Viaplay jubler.

FORSVINNER: Den populære tv-serien «Dora Utforskeren» er blant Netflix' innhold som forsvinner med den nye distribusjonsavtalen. Foto: Viaplay
FORSVINNER: Den populære tv-serien «Dora Utforskeren» er blant Netflix' innhold som forsvinner med den nye distribusjonsavtalen. Foto: Viaplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag er det blitt klart at strømmetjenesten Netflix må fjerne alt av tv-serier og filmer som er produsert av Nickelodeon.

Dette betyr også at en stor del av deres innhold rettet mot barn forsvinner.

Blant seriene som må tas bort er «Dora Utforskeren», «Avatar», og «Svampebob». Dette kommer fram i en pressemelding fra Viaplay om at kanalen har inngått en eksklusiv avtale med Nickelodeon.

Distribusjonsrettigheter Avtalen innebærer at strømmetjenesten sitter på eksklusive distribusjonsrettigheter av Nickelodeons serier på Internett fram til 2020.Viaplay er svært fornøyd med den nye avtalen. Rikard Steiber er administrerende direktør i Viaplay og Chief Digital Officer i MTG, og han har som mål å være i de fleste norske hjem før året er omme.

- Viaplay er nå det beste stedet for norske barn for å oppleve det innholdet de elsker, skriver Rikard Steiber i en e-post til Dagbladet og fortsetter:

- Med den eksklusive Viaplay line up-en med «Svampebob Firkant», «Dora Utforskeren» og deres Nickelodeon venner, og vårt allerede sterke innhold for barn med favoritter fra Disney-filmer on demand, tar vi sikte på å å være i nesten hver norske familie til jul.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer