Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Netflix-premiere på Lilyhammer i New York

Sesong to sparket i gang i USA.

 SESONG 2:  I Norge er sesong 2 av Lilyhammer godt i gang på skjermen. I går hadde serien premiere i New York. Her er noen av skuespillerne fra pressekonferanse tidligere i år . Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
SESONG 2: I Norge er sesong 2 av Lilyhammer godt i gang på skjermen. I går hadde serien premiere i New York. Her er noen av skuespillerne fra pressekonferanse tidligere i år . Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

New York (NTB): Netflix-sjef Ted Sarandos var en selvsagt gjest på den røde løperen på vei inn til førpremieren tirsdag. Sesong to har premiere på Netflix 13. desember.

Også skuespillerne Trond Fausa, Fridtjov Saheim og Tommy Karlsen Sandum var på premieren i New York.

I oktober gikk startskuddet for andresesongen i Norge, og denne gangen er Steven Van Zandt enda mer involvert enn i første runde: Ikke bare spiller han hovedrollen som gangsteren Frank Tagliano, han er også involvert i å skrive manus, produsere - og å lage all filmmusikken.

- Jeg ble dratt mer inn i løpet av første sesong. Nå er jeg også mer involvert på produksjonssiden, som skaper enda mer arbeid i etterkant av innspillingen. Jeg er en tosk, uttalte Van Zandt til NTB tidligere i år. (©NTB)