Netflix-storserie totalslaktes

- Muligens deres verste serie så langt.

ØDE ØY: En gruppe mennesker forsøker å overleve på en øde øy, uten å huske hvordan de har havnet der, i Netflix-serien «The I-land». Video: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Strømmetjenesten Netflix er blitt kjent for å tilby et enormt utvalg av filmer og tv-serier innen alle kategorier. Mange av dem har høstet anerkjennelse fra kritikerne: Dagbladet har for eksempel hentet fram gode terningkast for nykommerne «Mindhunter» og «Unbelieveable», mens fjorårets Netflix-film «Roma» til og med vant Oscar.

Men ikke alt strømmegiganten kommer med, får en like god mottakelse. Den siste storsatsingen deres, sci-fi-serien «The I-land», har fått både kritikere og seere til slakterbenken.

Serien, som ble sluppet i forrige uke, har rukket å bli gjort narr av på Twitter og å samle seg opp imponerende svake anmeldelser.

Scorer null

I «The I-land» våkner en gruppe mennesker opp på en øde øy. De husker ikke hvordan de kom seg dit, og snart begynner mystiske ting å skje. Høres det litt kjent ut? Serien sammenliknes av mange med «Lost», som handler om de overlevende etter et flyhavari på en øde øy.

Serien har ikke fått så mange anmeldelser ennå, men har til nå en score på 0 % - det vil si bare negative anmeldelser - hos Rotten Tomatoes, som samler anmeldelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer