Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nettavisen: - TV 2 kutter Bergen

Ifølge Nettavisen skal TV 2 ha kommet med tilbud til de ansatte om sluttpakker.

KUTTER:  Før påske skal TV 2 ha informert sine ansatte om kutt i stillinger i Bergen. Flere kommer til å bli tilbudt sluttpakker, ifølge Nettavisen. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
KUTTER: Før påske skal TV 2 ha informert sine ansatte om kutt i stillinger i Bergen. Flere kommer til å bli tilbudt sluttpakker, ifølge Nettavisen. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Nettavisen skal TV 2 før påske ha informert sine ansatte om kutt i stillinger i Bergen. Flere kommer til å bli tilbudt sluttpakker.

Kuttene skal hovedsakelig være tilknyttet avdelingene Plan og layout, Sumo og Promo.

Hvor mange stillinger som kuttes er uklart, men de ansatte har etter det Nettavisen erfarer blitt forespeilet størrelsen på sluttpakkene.

TV-kanalens organisasjonsdirektør Sarah Willand skrev i en epost til avisa onsdag kveld at de i utgangspunktet ønsker å unngå oppsigelser.

- Vi vil alltid i prosesser med overtallighet ønske å komme fram til frivillige løsninger. Det er for tidlig å kommentere noe utover dette nå, da vi enda ikke har oversikt over antall overtallige, skriver Willand.

Det skal være innføringen av ny teknologi for å nå målet om å bli Europas smarteste mediebedrift som gjør at flere stillinger blir overflødige.

Willand legger til at moderniseringen av virksomheten i utgangspunktet ikke er et nedbemanningsprosjekt.

- Dette medfører et behov for færre medarbeidere uten at dette er et nedbemanningsprosjekt i seg selv, skriver organisasjonsdirektøren.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart