Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nettbrudd på spillsamling

Oppimot 2000 mennesker er samlet i Vallhall for å spille spill - men ikke alle har hatt nett.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  Etter at denne saken ble publisert, fikk Dagbldet.no en telefon fra OsloLAN - som kunne fortelle at nettet er oppe og går igjen.

  (Dagbladet.no): I går gikk startskuddet for OsloLAN, en av Europas største spillsamlinger. Rundt 2000 mennesker er samlet i Vallhall på Helsfyr i Oslo, der de skal være fram til søndag.

  Det pågår mange konkurranser i forskjellige spill, men ikke alt har gått etter planen:

  I dag tidlig skjedde det en hardwarefeil i en av maskinene som styrer nettet på samlingen, med det resultat at flere deltakere har vært av og på nettet.

  - Det er sterkt beklagelig, og er noe vi ikke kunne forutse. Nå har vi jobbet på spreng for å finne og fikse feilen, og er på god vei opp igjen med nettet, forteller Martin Schilde, som er med på å arrangere OsloLAN.

  - Vi er i rute på tross av dette. Konkurransene går som planlagt, legger Schilde til.

  Førstepremien i «Counter-Strike»-turneringen er i år hele ett kilo gull. Det er mange lag med i kampen om dette - også store klaner fra utlandet.

  Dette er første gang nettet har gått ned på OsloLAN, som arrangeres for tredje år på rad. For mer info om spillsamlingen, sjekk hjemmesiden her. Les også mer om vår dekning av OsloLAN her.

  I kveld kommer en rapport fra OsloLAN levert av Clan eXcellence, som sponses av Dagbladet.no.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>MANGE UTEN NETT:</B> Dette bildet er fra en tidligere utgave av OsloLAN. Som man lett skjønne kan stemningen lett bli amper når så mange spillentusiaster blir stående uten nett ...
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media