Nette Ninni

Om to måneder står Ninni brud for sin Georg i «Hotel Cæsar». I mellomtida får vi klare oss med dette bildet: Henriette Lien som hvit, vakker brud.

- Jeg har allerede giftet meg med Georg. Det skjedde for tre uker siden, men bryllupscenen blir ikke sendt på lenge. Og om jeg er gift, har samboer eller kjæreste i mitt virkelige liv, nei det forteller jeg ingen ting om, sier Lien, som spiller Ninni Krogstad i Cæsar-såpa.

Ingen såpedokke

Til fanfarer og paukedrønn gled Henriette Lien inn på scenen mot slutten av Steen & Strøms motvisning på Grand Hotel i går, mens publikum klappet begeistret for såpestjernen. Sammen med ti modeller fra Elite Modellbyrå viste hun fram årets brudekjoler, mens (gifteferdige?) kvinner i alle aldrer satt ringside.

- Som danser gjennom 12 år er jeg ikke ukjent med motevisninger, men modell er jeg ikke. 167 centimeter holder ikke, dessuten er jeg nok ikke typen, sier hun.

Henriette Lien bedyrer at hun absolutt ikke er som Ninni i «Hotel Cæsar». To tatoveringer; én på høyre skulder og en liten en bak høyre øret gir signal om at eksvestkantjenta - som nå bor på Grünerløkka i Oslo - ikke er noen såpedokke.

Kjendis-slit

- Men det er ikke alltid like morsomt å bli kjendis sånn over natta. Når jeg er trøtt er det slitsomt når folk på gata spør meg hvordan det går med Georg. Eller at de bare vil prate, som om de kjenner meg godt, sier Lien.

Men hun er takknemlig for Ninni-rollen, som har mangedoblet hennes markedsverdi.

- Jeg håper jeg seinere kan få roller jeg kan gå mer i dybden i. Dessuten har jeg lyst til å gjøre musikaler, så jeg kan bruke danseferdighetene.

- Men foreløpig tar «Hotel Cæsar» all min tid, med innspilling av én ny episode hver dag.

HVIT SÅPEBRUD: Henriette Lien under gårsdagen brudekjolevisning på Sten og Strøm