Nettfest

Når Norges nest største by møtes til fest, blir det trangt om plassen. Vi dro på Blink-fest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) - Jeg hadde ikke PC selv en gang da jeg begynte å bruke Blink, humrer Dag, blant nettvennene kjent som Graabein.

Det var en kamerat som fikk ham til å prøve Blink, nettsamfunnet hvor du kan finne en venn, småflørte litt, finne igjen klassen din fra barneskoletida, dele bildene dine med andre... de som logger seg på, blir ofte på Blink noen timer i slengen.

Og av og til møtes de i virkeligheten. Som på Jessheim i går kveld. Blinkfesten ser ut som en vanlig fest ved første blikk, men så ser vi navneskiltene: cuddlyca og graabein, znuppa36 og snuppa, junghans og nannab. Innbyggerne i nettsamfunnet Blink, eller blinkerne, som de kaller seg, har egne navn når de er online. Det hører med til nettkulturen. Men de fleste mener at det lønner seg å være seg selv når du er på Blink.

- Når man tør å være seg selv og være ærlig, da blir folk mye lettere kjent med deg, forklarer graabein-Dag.

For det handler om å bli kjent med folk, om å finne venner. Blink er et sted å møte nye venner, finne igjen gamle og å skravle med kameratene.

- Jeg har fått utrolig mange flotte nye venner gjennom Blink - både kvinner og menn, noen mer dypere vennskap enn andre - og noen treffer vi også i RealLife, og andre bare smiler vi til og prater med her inne. På en måte så bygger man opp sin egen omgangskrets og finner sine venner her inne, forteller Nina.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer