Nettkraften er med «Star Wars Kid»

Husker du den ufrivillige netthelten «Star Wars Kid»? Nå jobbes det med å få Ghyslain Raza med i «Star Wars: Episode 3».

Kanskje er det hell i uhell for kanadiske Ghyslain Raza. Han ble verdensberømt til sin store fortvilelse etter at en video der han leker Star Wars-skurken Darth Maul ble spredd via nettet.

I dag eksisterer det rundt 100 versjoner online versjoner av den kraftige 15-åringen Raza som slåss med sin egen versjon av lyssabelen, en golfball-plukker. Videoen fant veien til verdensveven etter at klassekamerater av Raza stjal den fra skapet hans og la den ut. Mora til Raza saksøker nå klassekameratene etter at sønnen sluttet skolen og måtte søke hjelp etter sin ufrivillige berømmelse, skriver Empire.

Men nå kommer kanskje et plaster på såret for unge Raza. En nettsted samler inn støtte i håp om at George Lucas finner en rolle til Raza i den neste Star Wars-filmen. Rundt 100 000 mennesker har gitt sin støtte på nettet, men Lucasfilm har til nå ikke gitt etter for presset.

- Det har åpenlyst vært stor støtte for Raza, og tusenvis av fans stiller opp for ham. Utover det har vi ingen kommentarer, sier en talsmann til Variety.com.

Gi din støtte her

Se videoen her

PLASTER PÅ SÅRET:</B> Får unge Ghyslain Raza en rolle i den neste Star Wars-filmen, er det kanskje verdt den offentlige ydmykelsen han har vært utsatt for.