Nettsex som teater

Tim Fountain søker etter sexpartnere på internett. Foran publikum.

(Dagbladet.no): I salen sitter publikum og følger Fountains surfing på homodate-nettstedet Gaydar.

Publikum stemmer på hvem han skal velge, så drar Fountain ut for ha sex med den utvalgte. Dagen etter forteller han om opplevelsen til påfølgende kvelds publikum.

Kjempe-festival

Den meget spesielle teateropplevelsen skjer denne uka i Edinburgh, der en av verdens største kulturfestivaler arrangeres fra 8. til 30. august.

Ifølge nettstedet til Edinburgh Festival Fringe er over en million billetter solgt, og avisa The Guardian skriver at de ulike kunstnerne går langt for å skaffe seg oppmerksomhet.

Sex med 5000 menn

Og den som antagelig når lengst er Tim Fountain og hans stykke «Sex Addict». Fountain hevder han har hatt sex med 5000 menn, i tillegg til én dame. Under stykket viser Fountain ifølge The Guardian bilder av erigerte peniser som visstnok ikke skal være for de lettskremte. Men selv om stykket utvilsomt vil sjokkere, så sier Fountain at det ikke er meningen.

- Dette er ikke sjokkerende, det er livet. Jeg står opp om morgenen, drikker en kopp te, klikker meg inn på Gaydar og ser på erigerte peniser, sier Fountain til The Guardian.

Kjappis

Første visning var sist fredag og da hevdet Fountain at han allerede hadde hatt sex med en kommune-ansatt i Edinburgh. Det tok ikke lang tid. Han var tilbake etter 45 minutter. Slik blir det «Virkelighets-teater» av, som er etiketten Fountain har satt på sitt kunstuttrykk.

- Veldig mange gjør dette hver dag. Virkeligheten er det mest provoserende, sier Fountain.

SURF FOR SEX</B> Internett og sex er nå blitt et teaterstykke.