Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Neve Campbell skal spille i «House of Cards»

Sesong fire av Netflix-suksessen nærmer seg innspilling.

FOR EIN NEVE DOLLAR: Neve Campbell skal bryne seg på Frank Underwood i sesong fire av «House of Cards». Foto: Jonathan Leibson/Getty Images for The Music Center/AFP
FOR EIN NEVE DOLLAR: Neve Campbell skal bryne seg på Frank Underwood i sesong fire av «House of Cards». Foto: Jonathan Leibson/Getty Images for The Music Center/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet / NTB): Neve Campbell, kjent fra «Scream»-filmene, har fått en rolle i den fjerde sesongen av TV-serien «House of Cards», skriver Daily Mail.
Så langt er det lite som er kjent om den fjerde sesongen, som går i innspilling i Baltimore til sommeren.

Det er heller ikke kjent hvilken rolle Campbell skal spille, men det oppgis å være en karakter som gjør seg gjeldende i mer enn én episode.

Neve Campbell var i sin tid også sentral i dramaserien «Party of Five».

I senere tid dukket hun overraskende opp i en gjesterolle i «Mad Men» samt at hun hadde en liten rolle i komiserien «Welcome to Sweden».

Dem som kjenner amerikansk politikk aller best i Norge er kritisk til serien, som ved sin ankomst i 2012 ble hyllet som den mest realistiske skildringen av maktspillet i Washington, D.C. verden hadde sett. 

Norske Thorbjørn Harr skal også ha prøvespilt for en rolle i den fjerde sesongen av det politiske dramaet med Kevin Spacey og Robin Wright i hovedrollene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!