New York-legende til Bylarm

Richard Hell besøker Tromsø.

(Dagbladet.no): Celeber gjest bekreftet til Bylarm: Richard Hell kommer til Tromsø 10. februar for å fortelle om en lang karriere i musikkbransjen.

Hell var en av grunnleggerne av New Yorks punkscene, og en gjenganger på den legendariske klubben CBGB\'s - først som medlem i Television og senere med The Voidoids.

- Dette blir en del av et seminar, der Hell skal vise gamle filmklipp, lese fra bøker og svare på spørsmål. Det er ikke snakk om at han skal spille, selv om det selvfølgelig er lov til å håpe, sier Bylarms presseansvarlig Behnam Farazollahi til Dagbladet.no.

Ved siden av karrieren som musiker har Hell livnært seg som forfatter og skuespiller. Den mest kjente filmrollen var som Madonnas kjæreste i «Desperately Seeking Susan» (1985).

• Les mer om årets Bylarm-arrangement her.

MØTER BRANSJEN: Richard Hell skal fortelle om karrieren som musiker, forfatter og skuespiller under Bylarm i Tromsø. FOTO: RHINO
MØTER BRANSJEN: Richard Hell skal fortelle om karrieren som musiker, forfatter og skuespiller under Bylarm i Tromsø. FOTO: RHINO Vis mer