Ni arrestert

De ni som er mistenkt for å ville kidnappe Victoria Beckham og hennes to små sønner, satt søndag kveld fremdeles i avhør. Det er uklart når de vil bli framstilt for fengsling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Fem av de ni arresterte er nå siktet for tyveri av en antikk juvelbesatt turban. Turbanen ble stjålet fra auksjonshuset Sothebys og er verdt 60.000 pund. Tyvene skal fremstilles for varetektsfengsling i dag.

Problemet for politiet er å bevise at gjengen - sju menn og to kvinner, de fleste fra Romania og Albania - hadde konkrete planer om å kidnappe popstjernen og sønnene Brooklyn (3) og Romeo (to måneder). Flere politikilder sier nå også at de er usikre på om banden var i stand til å gjennomføre en kidnapping og kreve nærmere 60 millioner kroner i løsesum. Det skaper igjen usikkerhet omkring News of the Worlds rolle i saken: Det var denne avisa som tipset politiet etter at to av deres reportere hadde infiltrert gjengen.

Men Victoria Beckham er selv ikke i tvil:

- Det er klart at disse folkene mente alvor. Det har selvsagt skremt livet av meg, sa den forhenværende Spice Girls-stjernen i går.

Sjekker reporterne

Det er heller ingen tvil om at News of the World har hjulpet politiet i å oppklare kunsttyverier for flere millioner kroner som banden har stått bak. En av de to avisreporterne har en lang merittliste, og er flere ganger prisbelønt for sine avsløringer av kriminelle forhold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer