Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ni nye årsverk kan forsvinne i Discovery Networks

Discovery kuttet 30 årsverk i fjor. Nå må mediekonsernet nedbemanne ytterligere, ifølge Kampanje.

MÅ KUTTE: Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør for Discovery Networks Norge, og TV-gruppen bestående av TVNorge, Max, Fem og Eurosport som har TV-rettighetene til vinter-OL 2018.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
MÅ KUTTE: Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør for Discovery Networks Norge, og TV-gruppen bestående av TVNorge, Max, Fem og Eurosport som har TV-rettighetene til vinter-OL 2018. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De ansatte mottok beskjeden onsdag. Det er ikke klart hvilke avdelinger som blir rammet av nedskjæringene.

- Vi fortsetter å utvikle virksomheten for å tilpasse oss endringene som skjer i markedet og for å rigge oss for fremtiden. Dette innebærer at vi vil gjøre endringer i organisasjonen. Vi ser på måter å effektivisere driften ytterligere, for å kunne utvikle oss videre og fortsette å investere i vekstområder som lokal underholdning, sport og digitalt. Endringene vil dessverre innebære nedbemanninger, sier Tine Austvoll Jensen, sjef i Discovery Networks Norge, til Kampanje.

Austvoll Jensen har overtatt som sjef etter Harald Strømme, som i sitt siste år som administrerende direktør ble nødt til å kutte 30 årsverk. Discovery skal også nedbemanne i Sverige og Danmark.

Discovery Networks Norge er en norsk mediegruppe eid av det amerikanske TV-nettverket Discovery Communications.

(NTB)