BEKLAGET: Nick Silvestri forklarer at han sjeldent går på teater, og at det er derfor hendelsen oppsto. Foto: NTB Scanpix
BEKLAGET: Nick Silvestri forklarer at han sjeldent går på teater, og at det er derfor hendelsen oppsto. Foto: NTB ScanpixVis mer

Nick (19) stormet Broadway-scenen for å lade mobilen - nå beklager han til hele teaterverden

- Jeg kan forsikre dere om at jeg ikke kommer til å sette en fot på en scene igjen.

(Dagbladet): Det har lenge eksistert visse regler for skikk og bruk på teater som publikum må forholde seg til.

En av de viktigste punktene man skal respektere, er selvfølgelig å unngå alt som kan virke forstyrrende under forestillingen.

Det er imidlertid ikke alle som har fått med seg nettopp dette - en av dem er amerikaneren Nick Silvestri (19).  

Da han skulle besøke Broadway-showet «Hand To God» sammen med familie og venner gjorde han noe som senere skulle få enorm oppmerksomhet i utenlandske medier.

Falsk stikkontakt Ifølge The Independent var 19-åringen nemlig i ferd med å gå tom for batteri på mobilen, da han fikk øye på det han trodde skulle bli hans redning - en stikkontakt på scena. 

Silvestri, som senere har innrømmet at han hadde drukket noen enheter alkohol samme kveld, hoppet dermed opp på scena idet showet skulle starte.

Skuffelsen var dermed stor da han fant ut at stikkontakten bare var en del kulissene, og dermed ubrukelig. Det tok naturligvis ikke lang tid før tre vektere var på plass for å få 19-åringen bort, noe The Guardian har sluppet et videoklipp av.

Til tross for hendelsen, fikk imidlertid Silvestri og hans følge bli værende for å se teaterstykket.

- Svekket dømmekraft I går holdt 19-åringen også en pressekonferanse, hvor han ga sin dypeste beklagelse overfor teaterverdenen.

- Før showet hadde jeg drukket et par drinker, noe som helt klart svekket dømmekraften min. Jeg tenkte ikke klart. Jeg går ikke ofte på teater, og visste dermed ikke at scena var et forbudt område, fortalte Silvestri ifølge The Independent.

- Jeg beklager så mye overfor skuespillere og publikum. Jeg kan forsikre dere om at jeg ikke kommer til å sette en fot på en scene igjen - med mindre jeg velger å bli skuespiller.

Beklagelsen skal også ha falt i god jord hos Broadway, da de i dag la ut en Twitter-melding, hvor de skrev at unnskyldningen er godtatt.