Nicki Minaj har gitt seg selv fire år

- Jeg har sett menn som Dr. Dre og Jay Z gjøre det. Nå er det en kvinne sin tur.

DRØMMER OM PENGER OG SUKSESS: Rapperen Nicki Minaj har gitt seg selv fire år på å få realisert drømmene sine. fOTO: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Scanpix
DRØMMER OM PENGER OG SUKSESS: Rapperen Nicki Minaj har gitt seg selv fire år på å få realisert drømmene sine. fOTO: Mario Anzuoni / Reuters / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Artisten Nicki Minaj (31) var den første kvinnen i verden som havnet på magasinet Forbes' liste over best betalte rappere.

Minaj-imperium Da 2013 var over hadde hun tjent 29 millioner dollar det siste året, men hun har på ingen måte tenkt til å hvile på laurbærene.

- Jeg vil bygge mitt eget imperium. Jeg har sett menn som Dr. Dre og Jay Z gjøre det, og nå er det en kvinne sin tur, sier hun i et intervju med italienske Vogue.

Minaj har satt seg som mål å tjene 500 millioner dollar og å sette permanente spor i musikkens verden. Hun har gitt seg selv fire år på å  få oppfylt disse drømmene.

- Jeg vil ikke at hele livet mitt skal dreie seg om jobb, jeg har også lyst til å få oppleve gledene ved å stifte en familie, sier hun til Vogue.

Familie-drøm Rapperen drømmer nemlig også om en tradisjonell familie med en «rettskaffen mann som vil ta vare på meg».

- Det skjer ikke ennå, men når jeg bestemmer meg for å gifte meg og få barn vil jeg ta en pause fra musikken og vie all min tid til barnet.

Minaj herjer for tiden hitlistene med låta «Anaconda».

Den dristige musikkvideoen til låta, som i skrivende stund er sett nesten 250 millioner ganger på YouTube, vekket sterke reaksjoner da den kom ut.