Nico & Vinz beholder fjerdeplassen

Duoen holder stand på Billboardlisten.

SUKSESS: Låta «Am I Wrong» har overgått alle forventninger i USA for popgruppen Nico & Vinz. Foto: Scanpix
SUKSESS: Låta «Am I Wrong» har overgått alle forventninger i USA for popgruppen Nico & Vinz. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) I kveld kom Billboard med sin Hot 100-liste, som er USAs offisielle hitliste. Den regnes som verdens viktigste hitliste. 

Der ble det klart at den norske duoen Nico & Vinz har beholdt fjerdeplassen fra forrige uka med låta «Am I wrong». «Fancy» med Iggy Azalea feat. Charli XCX beholder forrigeplassen fra forrige uke. 

- Kan klatre mer
Manageren for Nico & Vinz, Amanuel Kidane, sier at han ikke er overrasket over at låta holder seg såpass høyt. 

- Nei, ikke egentlig. Det er vanskelig å tippe akkurat hvor den skulle ende opp, men at den holder seg helt i toppsjiktet er ikke overraskende. 

Han tror det fremdeles er mulig å klatre på lista. 

- Absolutt. Det er noen tøffe konkurrenter, men det er fultt mulig. Når du fremdeles ligger så høyt, åpner det så mange dører til videre eksponering. 

Digital syvendeplass
I dag kom også Billboards siste rangering over de mest nedlastede låtene i USA. Der lå Nico & Vinz på en syvendeplass med 126.000 nedlastinger den siste uka, ned fra en femteplass. «Am I Wrong» har ligget på den lista i 10 uker, og har vært oppe på tredje plass. 

«Am I Wrong» har vært inne på listen i 12 uker. Den er i tillegg blitt spilt nesten 31 millioner ganger på youtube, og den har toppet listen til Shazam, en verdensledende mobiltelefon-app som brukes til å identifisere låter.

Denne uka er duoen på rundreise i Europa. Gårsdagen tilbrakte de i et feststemt Berlin, ifølge den offisielle twitter-kontoen deres

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer