Nico & Vinz beholder fjerdeplassen

På «Billboard Hot 100»-lista.

SUKSESS: Popduoen Nico & Vinz har klatret på flere amerikanske hitlister den siste uka. Ferske tall viser nå at gutta ligger på en fjerdeplass på  Billboard-lista, Hot 100. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Popduoen Nico & Vinz har klatret på flere amerikanske hitlister den siste uka. Ferske tall viser nå at gutta ligger på en fjerdeplass på Billboard-lista, Hot 100. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Nico & Vinz har ligget på en relativt stabil fjerdeplass når det kommer til «Billboard Hot 100»-lista.

For to uker siden fikk gutta seg en mindre nedtur til femteplass, før de gikk opp til fjerdeplassen igjen forrige uke.

Det har vært knyttet stor spenning til hvorvidt gutta kunne klatre enda høyere opp på lista denne uka.

Ifølge Chart News på Twitter beholder gutta fjerdeplassen på USAs offisielle hitliste. Det er dermed ingen endring for de norske guttas plassering på Billboard Hot 100-lista, med låta «Am I Wrong».

På tredjeplass havner Iggy Azalea med låta «Fancy». Andreplass kapres denne uka av Sam Smith med låta «Stay With Me», mens førsteplassen blir tatt av Magic! og låta «Rude».

Låta har hovret i det øvre skiktet på Billboards prestisjetunge Hot 100-liste i USA i månedsvis, toppet Billboard Pop Songs-lista, Adult Pop-lista og flere andre amerikanske rangeringer av hvilke låter som når ut til flest folk.

Og den har vært blant de mest nedlastede låtene på Apples nettbutikk iTunes i minst 65 land verden over.

Nylig gikk låta også rett til topps på iTunes-lista i Storbritannia.

Plasseringa kommer på tampen av en eventyrlig sommer for rapduoen, som inntil i fjor var kjent under navnet Envy. De har blant annet fått vise seg fram på to store amerikanske TV-show, «Good Morning America» og «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», og nådd ut til millioner av seere.