Nico & Vinz deltar på David Guettas nye album

I tillegg til en rekke andre stjerner.

STJERNESAMARBEID: Den norske duoen Nico & Vinz har hatt et eventyrlig år. Nå deltar de også på David Guettas kommende album.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
STJERNESAMARBEID: Den norske duoen Nico & Vinz har hatt et eventyrlig år. Nå deltar de også på David Guettas kommende album. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når verdensstjerna David Guetta slipper sitt kommende album, vil den norske duoen Nico & Vinz ha en finger med i spillet.

Albumet vil nemlig inneholde en rekke gjestebidrag fra flere globale superstjerner som John Legend, Sia, Nicki Minaj, Emeli Sande, samt Nico & Vinz, som bidrar med vokal på låta «Lift me Up», ifølge en pressemelding fra plateselskapet Warner.

Har jobbet med Rihanna Den franske DJ-en har solgt over seks millioner album og 15 millioner singler verden over. Han samarbeidet med de aller største stjernene, og spilt på uttallige festivaler og konserter.

Utover DJ-jobbinga har han også slått seg opp som produsent. Rihanna, Madonna og Fergie er blant stjernene han har jobbet med.  

Guetta vant en Grammy for beste miks for låta «When love takes over» med Kelly Rowland i 2010.

Bruno Mars-turné For den norske duoens del så har «Am I Wrong» i løpet av det siste halve året, toppet iTunes-lister i 40 forskjellige land.

De har gjestet talkshowene til kjente TV-fjes som Ellen DeGeneres, Jimmy Fallon og Jimmy Kimmel, og de har også vært på turné med superstjerna Bruno Mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer