Nico & Vinz flyktet fra TMZ-paparazzo

- Skjønner hvorfor stjernene kan bli lei.

AFP PHOTO /  TIMOTHY  A. CLARY
AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARYVis mer

(Dagbladet): Det siste halve året har fortonet seg som noe av et eventyr for Oslo-guttene Nicolay Sereba og Vincent Dery i duoen Nico & Vinz. 

Ikke bare har de vært nær å toppe verdens gjeveste hitliste Billboard Hot 100 med låten «Am I Wrong», de har gått helt til topps på den britiske hitlista.

Det har gjort at verdens kanskje mest kjente kjendisnettsted, TMZ, har fotfulgt Nico & Vinz.

Hos «Morgenshowet» på NRJ i morges fortalte duoen om opplevelsen.

- Hvis du ser på klippet, så ser du at vi ble vi satt ut. Han kom plutselig bare sprintende mot oss, og så sto han der med raske briller og kameraet i trynet vårt. Vi skjønte jo ingenting, sier Vincent Dery til Petter Pilgaard, Anders Opsahl, Stian Røste og Marte Bratberg på «Morgenshowet».

De tok imidlertid spontanintervjuet på strak arm, og svarte villig på kjendisgigantens spørsmål om hvorvidt det finnes mørkhudede mennesker i Norge.

Men de dro kjensel på TMZs paparazzo.

- Vi hadde flykta fra samme fyren to dager tidligere. Da hadde vi bare satt oss inn i bilen og kjørt avgårde, sier Nicolay Sereba.

På spørsmål fra programlederne, sa den norske duoen at de skjønte hvorfor amerikanske kjendiser kunne gå lei av TMZ.

- Det er forståelig. Jeg tror New York er mest hektisk. Man kan skjønne hvorfor stjernene kan bli lei, sier duoen på «Morgenshowet».

Men til tross for USA-suksessen for tida, skal Nico & Vinz holde én eksklusiv konsert i Norge  snart. 

Lørdag 1. november inntar de nemlig Sentrum Scene i Oslo for det som er deres første hele konsert i hjemlandet etter det amerikanske gjennombruddet.
- Det er viktig for oss å få gjort et skikkelig show for den norske fansen når albumet er ute. Vi gleder oss allerede, sier Nico & Vinz til Dagbladet.

Gutta skal også varme opp for Usher på hans kommende turnè, og har allerede varmet opp for Bruno Mars.

- Bruno Mars digget «Am I Wrong». Han spilte den selv da han varmet opp, og sa at han ønsket det var han som hadde skrevet låten, sier Nicolay Sereba på «Morgenshowet».