Nico & Vinz har nådd fjerdeplass på Billboard-lista

Med låta «Am I Wrong».

KAN JUBLE FOR FJERDEPLASS: Nico & Vinz nådde i kveld en fjerdeplass på den amerikanske Billboard-lista. Dermed slår de også Ylvis sin plassering med «The Fox» i 2013. Foto: NTB Scanpix
KAN JUBLE FOR FJERDEPLASS: Nico & Vinz nådde i kveld en fjerdeplass på den amerikanske Billboard-lista. Dermed slår de også Ylvis sin plassering med «The Fox» i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld kan Billboard melde at Nico & Vinz ligger på en 4. plass på USAs offisielle hitliste, med låta «Am I Wrong».

Dermed passerer den norske duoen også Ylvis sin «The Fox» som nådde en sjetteplass i 2013.

Gutta har klatret flere ganger i løpet av de siste to månedene, men etter å ha opptrådt foran flere millioner tv-seere hos den amerikanske talkshowstjerna Jimmy Kimmel, ser det igjen ut til at Nico & Vinz er nærmere førsteplassen enn noensinne.

Warner Musics norske kontor har tidligere sagt til Dagbladet at låten er spådd å nå sitt mest populære på amerikansk radio nå i slutten av juni.

Silje Larsen Borgan er artist- og repertoaransvarlig i duoens norske plateselskap Warner Music. Hun mottok kveldens nyhet svært godt.

- Jeg hylte litt, ble rørt og tekstet ivrig med kollegaene mine i Warner. Dette er så gøy!, sier Borgan til Dagbladet.

- Hva betyr fjerdeplassen for Nico & Vinz?

- Det er enormt stort! De er enda nærmere målet sitt - og de viser fremdeles at ingen mål er for drøye, uansett. Musikk er et språk hele verden forstår - og N&V har truffet blink med sin hit. Det er fantastisk hvor mye som har skjedd siden vi slapp låta i norden i april i fjor.

«Am I Wrong» har til nå solgt nesten 900 000 eksemplarer i USA, blitt streamet nesten 80 millioner ganger og hanket inn 21 millioner visninger på YouTube. I tillegg er det en av de mest populære låtene på radio. Borgan utelukker ikke at låta kan klatre enda høyere. 

- Konkurransen er hard i toppen, men jeg håper og tror de kan klatre litt til, sier hun. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer