Nico & Vinz med eksklusiv norgeskonsert

Spiller i Oslo før Usher-turnéen.

TAR TUREN TILBAKE: Nico & Vinz, som heter Nicolay Sereba og Vincent Dery, spiller  sin føste konsert i Norge etter at de slo gjennom i USA den 1. november. Foto: WARNER MUSIC
TAR TUREN TILBAKE: Nico & Vinz, som heter Nicolay Sereba og Vincent Dery, spiller sin føste konsert i Norge etter at de slo gjennom i USA den 1. november. Foto: WARNER MUSICVis mer

(Dagbladet): Det siste halve året har fortonet seg som noe av et eventyr for Oslo-guttene Nicolay Sereba og Vincent Dery i duoen Nico & Vinz.

Ikke bare har de vært nær å toppe verdens gjeveste hitliste Billboard Hot 100 med låten «Am I Wrong», de har også spilt tolv konserter sammen med Bruno Mars i sommer. Tidligere i høst ble det også annonsert at de skal være med Usher på turné. 

Men til tross for USA-fokuset, skal Nico & Vinz holde én eksklusiv konsert i Norge før den tid.

Kommer hjem Lørdag 1. november inntar de nemlig Sentrum Scene i Oslo for det som er deres første hele konsert i hjemlandet etter det amerikanske gjennombruddet.

- Det er viktig for oss å få gjort et skikkelig show for den norske fansen når albumet er ute. Vi gleder oss allerede, sier Nico & Vinz til Dagbladet.

Billetter er i salg fra og med onsdag 1. oktober klokka 09.00.

Med seg til Norge har de det nye albumet «Black Star Elephant», som slippes her i Norge mandag 6. oktober. Det er hele åtte dager før albumet kommer til USA. 

Neste singel ut på det amerikanske markedet, etter superhiten «Am I Wrong», blir «In Your Arms». 

Mer radiofart Og det kan se ut til at den blir like godt mottatt som sin forgjenger, som har blitt solgt i over to millioner eksamplarer i USA.

Før helga ble det nemlig klart at den norske duoens nye låt var ukas nykommer på American Top 40 - lista som måler hvilke singler som har blitt plukket opp av flest amerikanske radiokanaler.

In Norge er det «When the Day Comes» som blir neste singel ut.

- Vi er norske og afrikanske. Det er viktig for oss å inspirere. Vi synger om ting vi har opplevd og om det å prøve å finne oss selv. For oss er det viktig å ha et budskap, og målet for oss er å inspirere mennesker til å finne lykken, sa gutta i en pressemelding i forbindelse med albumannonseringa.