Nico & Vinz opptrådte for millioner av amerikanere

Tok publikum med storm hos Jimmy Fallon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Den norske duoen opptråde på det som er et av USAs mest berømte og populære kveldstalkshow «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» på kanalen NBC.

På en vanlig kveld ser rundt fire millioner TV-seere på.

Håndhilste - Det er måten å gjøre det på. Herre min gud! Det er måten å gjøre det på, utbrøt Fallon selv da han håndhilste på de to etter at de hadde framført sin gigahit «Am I wrong».

Med husbandet til Fallon, den berømte hiphop-gruppa The Roots, som backingband fikk de to publikum i New York på beina og til å danse med.

Duoen har opplevd en massiv suksess, og låta deres «Am i Wrong» har ligget høyt oppe på verdens gjeveste hitliste, Billboard Hot 100, og tidligere i juli gikk den helt til topps på Billboards Pop Songs-liste.

Dermed gikk den forbi Ariana Grande og Iggy Azaelas superhit «Problems».

Låta til duoen har også toppet Billboards radioliste over hvilke låter som når ut til flest mennesker i USA og ligget på toppen av lista på låtene som spilles mest på radio. Nå skal de snart ut på turne som oppvarming for popstjerna Bruno Mars.

Andre gjester De andre gjestene hos Fallon seint mandag kveld amerikansk tid var Hollywood-skuespiller Kate Hudson og skuespiller Ellar Coltrane, som spiller i den nye filmen «Boyhood».


Oslo-gutta la selv ut et flere bilder på Twitter fra bak scenen før showet, der de blant annet skrev at de var blitt stylet av en designer i New York.

- Klare for @FallonTonight-showet, er du? Stylingen er av kompis @itsmedarrylg, skrev de.

På den offisielle Twitter-siden til «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» ble det også oppfordret til å laste ned guttas hitlåt «Am I Wrong» på Itunes, om man likte låta.

Opptredenen hos Jimmy Fallon kommer bare en drøy måned etter at Nicolai Sereba og Vincent Dery spilte hos en av Fallons argeste konkurrenter i talkshowet «Jimmy Kimmel Live».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer