TIL JIMMY FALLON: Nico & Vinz'  «Am i Wrong»rundet i går 100 millioner avspillinger på Spotify. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TIL JIMMY FALLON: Nico & Vinz' «Am i Wrong»rundet i går 100 millioner avspillinger på Spotify. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Nico & Vinz skal opptre hos Jimmy Fallon

Foran millioner av tv-seere.

(Dagbladet): Duoen Nico & Vinz skal opptre på et av USAs mest kjente kveldstalkshow, «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» på kanalen NBC, som vanligvis når rundt fire millioner tv-seere.

Opptredenen skjer den 21. juli, bare litt over en måned etter at de opptrådte på det konkurrerende talkshowet «Jimmy Kimmel Live». Skuespillerinnen Kate Hudson er gjest samme kveld som Nico & Vinz opptrer.

Den norske duoen har den siste tida blitt svært populære i USA. Låta «Am i Wrong» har ligget høyt oppe på verdens gjeveste hitliste Billboard Hot 100, og mandag gikk den til topps på Billboards Pop Songs-liste.

Dermed gikk den forbi Ariana Grande og Iggy Azaelas superhit «Problems».

Nicolai Sereba og Vincent Dery ligger også som nummer én på Billboards Adult Pop Songs-liste.  Den siste uka har «Am I Wrong» i tillegg  toppet Billboards radioliste over hvilke låter som når ut til flest mennesker i USA og ligget på toppen av lista på låtene som spilles mest på radio.