Nico & Vinz skal opptre hos Jimmy Fallon

Foran millioner av tv-seere.

TIL JIMMY FALLON: Nico & Vinz'  «Am i Wrong»rundet i går 100 millioner avspillinger på Spotify. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TIL JIMMY FALLON: Nico & Vinz' «Am i Wrong»rundet i går 100 millioner avspillinger på Spotify. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Duoen Nico & Vinz skal opptre på et av USAs mest kjente kveldstalkshow, «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» på kanalen NBC, som vanligvis når rundt fire millioner tv-seere.

Opptredenen skjer den 21. juli, bare litt over en måned etter at de opptrådte på det konkurrerende talkshowet «Jimmy Kimmel Live». Skuespillerinnen Kate Hudson er gjest samme kveld som Nico & Vinz opptrer.

Den norske duoen har den siste tida blitt svært populære i USA. Låta «Am i Wrong» har ligget høyt oppe på verdens gjeveste hitliste Billboard Hot 100, og mandag gikk den til topps på Billboards Pop Songs-liste.

Dermed gikk den forbi Ariana Grande og Iggy Azaelas superhit «Problems».

Nicolai Sereba og Vincent Dery ligger også som nummer én på Billboards Adult Pop Songs-liste.  Den siste uka har «Am I Wrong» i tillegg  toppet Billboards radioliste over hvilke låter som når ut til flest mennesker i USA og ligget på toppen av lista på låtene som spilles mest på radio.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer