HAR LAGET MEGAHIT: Nicolay Sereba (til venstre) og Vincent Dery gjør det skarpt i USA for tida. Foto: NTB Scanpix

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
HAR LAGET MEGAHIT: Nicolay Sereba (til venstre) og Vincent Dery gjør det skarpt i USA for tida. Foto: NTB Scanpix Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Nico & Vinz står bak låten flest folk i verden lurer på hvem som har laget akkurat nå

Suksessen fortsetter.

(Dagbladet): Uka etter at den norske duoen Nico & Vinz braste inn på åttendeplass på verdens viktigste hitliste, Billboard Hot 100, har de oppnådd ytterlige, målbar suksess.

I dag ble «Am I Wrong» nemlig den mest søkte låta på Shazam - en verdensledende smarttelefon-app man bruker til å identifisere låter med - foran John Legends «All Of Me», Calvin Harris' «Summer», Ed Sheerans «Sing» og Iggy Azaleas «Fancy».

Hvis man for eksempel går på butikken og hører en låt man liker over stereoanlegget, men ikke vet hva låten heter eller hvilken artist som synger den, kan man bruke Shazam til å søke opp informasjonen man er ute etter.

Det betyr altså at det er mange rundt om i verden som liker «Am I Wrong» så godt når de hører den for første gang, at de søker den opp for å få vite hvem som står bak.

Samtidig ligger Nico & Vinz også på topp tre på den amerikanske Itunes-lista, bare slått av Iggy Azaela og Ariana Grande.

Det er bare a-ha og Ylvis som har gjort det skarpere enn Nico & Vinz av nordmenn på Billboard Hot 100, men her får du en fullstendig oversikt over hvem som har knekt koden på verdens viktigste hitliste.