GJØR SUKSESS:  Popduoen Nico & Vinz har klatret på flere amerikanske hitlister den siste uka, men står foreløpig fast på en fjerdeplass på den gjeveste Billboard-lista, Hot 100. Foto: Warner Bros Records
GJØR SUKSESS: Popduoen Nico & Vinz har klatret på flere amerikanske hitlister den siste uka, men står foreløpig fast på en fjerdeplass på den gjeveste Billboard-lista, Hot 100. Foto: Warner Bros RecordsVis mer

Nico & Vinz står fast på fjerdeplass

På den gjeve «Billboard Hot 100»-lista.

(Dagbladet): Den siste uka har vi sett den norske duoen Nico & Vinz klatre til topps på den ene lista etter den andre.

De har ligget stabilt på fjerde plass på den gjeveste lista, «Billboard Hot 100», de siste par ukene.

Ingen endring Det var derfor knyttet stor spenning til om gutta kunne klatre enda høyere opp på lista denne uka.

I kveld ble de nye plasseringene offentliggjort, men det var ikke mye nytt for Oslo-gutta og deres hitlåt «Am I Wrong».

Låta ligger nok en gang på Hot 100-listas fjerdeplass. Det skriver Chart News på Twitter.

På topp denne uka ligger låta «Rude» av MAGIC!. Iggy Azelias låt «Fancy» gikk ned til andreplass etter flere uker på topp, og på tredjeplass ligger Ariana Grandes «Problem».

Topper lister Den siste uka har Nico & Vinz' «Am I Wrong» toppet Billboards radioliste over hvilke låter som når ut til flest mennesker i USA (151 millioner lyttere) og Mediabases målinger av låtene som spilles mest på radio (17 233 ganger bare sist uke). 

Den gikk også til topps på Billboards Pop Songs-liste, der den klatret forbi Ariana Grandes «Problem», skrev Billboard.

Denne uka ble det også kjent at popduoen skal gjøre en opptreden på et av de største talkshowene i USA «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» den 21. juli.

De skal også gjeste morgenshowet «Good Morning America», før de drar ut på turné i Amerika og Canada med ingen ringere enn hitmakeren Bruno Mars.

Guttas sjangser til å klatre på Billboard-lista er dermed langt fra over, og det gjenstår å se om den videre eksponeringen på det amerikanske markedet kan gjøre de norske popgutta historiske med en topplassering på Hot 100-lista.