Nico & Vinz tok 400 000 kroner for Rema 1000-jobb

Oppmøtet på Reitan-festen var svært lukrativ for popduoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den eneste konserten Nico & Vinz har gjort i Norge i sommer er en mye omtalt opptreden for ansattfesten til Rema 1000.

Den 8. juni spilte duoen foran 8500 ansatte i butikkjeden, og selv om duoen hadde et uheldig møte med pyroteknikken under konserten, har nok opptredenen fremdeles smakt mer enn den har kostet. 

Ifølge Dagens Næringsliv måtte nemlig kjeden ut med 400.000 for å booke den populære duoen.

Egenandel på 2000 kroner Opptredenen deres varte i 30-40 minutter og inkluderte rundt åtte sanger, ifølge avisen. Konserten var booket for å markere at Rema 1000 hadde gått forbi konkurrenten Coop, og deltagelse på arrangementet krevde en egenandel på 2000 kroner.

I tillegg til Nico & Vinz fikk de oppleve konserter med Morten Abel, Lars Lillo Stenberg, Maria Mena, Karpe Diem, D.D.E. og Kurt Nilsen. I

Ifølge Dagens Næringsliv ble avtalen inngått i fjor høst. Det var før det internasjonale gjennombruddet til duoen, som kom i april.

Sank til femte plass Gruppas manager, Amanuel Kidane, sier til DN at han ikke vil kommentere beløpet, men at Nico & Vinz ikke opptrådte på firmafesten av økonomiske årsaker, men fordi de hadde inngått en avtale lang tid i forveien. Rema 1000 har ikke hatt lyst til å si noe om saken til avisa. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer