USA-SUKSESS: Oslo-gutta i duoen Nico & Vinz, Nicolay Sereba og Vincent Dery, gjør det stort i USA om dagen. Foto: Warner Bros Records / Stian Andersen
USA-SUKSESS: Oslo-gutta i duoen Nico & Vinz, Nicolay Sereba og Vincent Dery, gjør det stort i USA om dagen. Foto: Warner Bros Records / Stian AndersenVis mer

Nico & Vinz topper ny Billboard-liste

Nå mangler de bare den gjeveste listetoppen ...

(Dagbladet): Den siste uka har Nico & Vinz' «Am I Wrong» toppet Billboards radioliste over hvilke låter som når ut til flest mennesker i USA (151 millioner lyttere) og Mediabases målinger av av låtene som spilles mest på radio (17 233 ganger bare sist uke). 

I dag gikk den også til topps på Billboards Pop Songs-liste, der den klatrer forbi Ariana Grandes «Problem», skriver Billboard.

Nicolay Sereba og Vincent Dery fra Oslo er bare den niende duoen i Billboards historie som topper akkurat denne lista. Det siste tohodede poptrollet som oppnådde det kunststykket var Macklemore & Ryan Lews, med «Thrift Shop» og «Can't Hold Us».

Nico & Vinz ligger også som nummer én på Billboards Adult Pop Songs-liste. Det betyr at de nå bare mangler den gjeveste singellistetoppen av dem alle, nemlig Billboard Hot 100. Der har de nå ligget på fjerdeplass i to uker på rad.

I går rundet «Am I Wrong» 100 millioner avspillinger på Spotify.