Nico & Vinz utsatt for homohets-cover

- Å covre de største R&B-hitsene i grovis-versjon er et sikkert stikk for å bli spilt ute.

BLIR COVRET:  Den norske rap-duoen Nico & Vinz gjør enorm suksess i utlandet, og er nå blitt covret av den jamaicanske artisten Versatile.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
BLIR COVRET: Den norske rap-duoen Nico & Vinz gjør enorm suksess i utlandet, og er nå blitt covret av den jamaicanske artisten Versatile. Foto: Carina Johansen / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Den norske duoen Nico & Vinz gjør det for tida stort i utlandet, og har i mange uker ligget på fjerdeplass på Billboards Hot 100-liste med låten «Am I Wrong». I helga ble de også historiske da de gikk inn på førsteplass på den offisielle Top 100-lista i Storbritannia.

Monsterhitten «Am I Wrong» er blitt vanvittig populær - og nå er den også blitt coveret av artisten Versatile.

- Homohets Natt og Dag skriver på sine nettsider at første verselinje er «Am I wrong when I tell my son don?t turn out battyman (No no no no no)», og at begrepet «battyman» er karibisk nedsettende slang for homofil mann.

Gratismagasinet skriver at den karibiske versjonen handler om at det ikke er galt å være imot homofili, og Jørgen «Joddski» Nordeng mener artisten utnytter hitten til de norske gutta for å få oppmerksomhet selv.

- Å covre de største R&B-hitsene i grovis-versjon er et sikkert stikk for å bli spilt ute, sier Nordeng og trekker samtidig fram at dette er et sikkert tegn på at Nico og Vinz også er store på Jamaica.

Versatile er en ung musiker fra Jamaica.

Stor suksess Nico & Vinz satser stort i utlandet, og videoen til hitten «Am I Wrong» er blitt sponset av brusgiganten Pepsi.

Tidlig i juni ble det klart at duoen skulle opptre på det store talkshowet «Jimmy Kimmel Live», og en måned etter kom nyheten om at de også skulle opptre for flere millioner tv-seere i det verdenskjente kveldstalkshowet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» på kanalen NBC.