NORSK INNSLAG: Oslo-duoen Nico og Vinz er det eneste mannlige innslaget på Michelle Obamas spilleliste i anledningen den internasjonale likestillingsdagen. Foto: NTB Scanpix / Spotify
NORSK INNSLAG: Oslo-duoen Nico og Vinz er det eneste mannlige innslaget på Michelle Obamas spilleliste i anledningen den internasjonale likestillingsdagen. Foto: NTB Scanpix / Spotify Vis mer

Nico og Vinz eneste menn på Michelle Obamas eksklusive kvinne-spilleliste

En spilleliste «alle kvinner vil elske».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den 11. oktober er av FN anerkjent som den internasjonale likestillingsdagen, og i den anledning valgte Michelle Obama å kunngjøre sin spilleliste for anledningen på Twitter.

Den var, kanskje ikke overraskende, dominert av kvinnelige artister som Beyoncé, Diana Ross, Alicia Keys og Aretha Franklin, men det var også et mannlig innslag på lista - norske Nico og Vinz.

Den blir på Det hvite hus' offisielle hjemmesider presentert som en spilleliste «alle kvinner - unge eller gamle - vil elske».

Obama benyttet også anledningen til å promotere sin kampanje «Let Girls Dream» som arbeider for å skaffe over 62 millioner jenter verden over bedre tilgang til skolegang og undervisning.

Gjestet Det hvite hus Uten å trekke forhastede konklusjoner er det naturlig å tenke at den norske duoen gjorde varig inntrykk da de gjestet Det hvite hus i desember, og var med på den seremonielle tenningen av julegrana.

e framførte låta «This Christmas», til Obamas store glede. Mens de norske gutta underholdt publikummerne satt presidenten, kona og barna tydelig pris på det de hørte. 

- Vi er fra Oslo i Norge. Det er langt, langt unna. Vi vil takke dere alle sammen for at vi får bidra til julestemning her og vi ønsker dere alle en riktig, riktig god jul, sa de fra scenen til stor applaus. 

Fifth Harmony, Rita Wilson og The Tenors var blant de andre artistene som opptrådte.

Konserten ble avsluttet med at alle artistene sang «Jingle Bells», hvor også presidenten og hans familie samt julenissen hev seg med i dansen

Spillelista Run the World - Beyoncé
Ain't No Mountain High Enough - Diana Ross
Doubt - May J. Blige
When The Day Comes - Nico & Vinz
Girl on Fire - Alicia Keys
On The Sunny Side Of The Street - Billie Holliday
A Little Party Never Killed Nobody - Fergie
Confident - Demi Lovato
Bravo - Ledisi
No Scrubs - TLC
Survivor - Destiny's Child
Defying Gravity - Kristin Chenoweth, Idina Menzel
Bang, Bang - Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj
Black Gold - Esperanza Spalding
Doo Wop - Lauryn Hill
Back to Basics - The Barden Bellas
Given Em What They Love - Janelle Monáe feat. Prince
My Shot - Hamilton
And I Am Telling You I'm Not Going - Jennifer Hudson
Respect - Aretha Franklin

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer